Tilaukset // Orders

HINNOITTELU – VOIMISTELU

Tästä löydät suuntaa antavan hinnoittelun. Puvun lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. materiaalikustannukset, koristeiden määrä, työtuntien määrä sekä halutaanko pukuihin strassitusta.

Joukkuevoimistelun kilpapuku, leotard120-350e
Joukkuevoimistelun lahkeellinen kilpapuku, unitard200-500e
Rytmisen voimistelun kilpapuku150-550e
Yksinluistelijan puku120-550e
Muodostelmaluistelupuku120-300e
Kisapukujen suunnittelupalaveri50e
Voimistelun ja luistelun kisapukujen huolto per puku (sis. puhdistus ja pienet korjaukset)40-60e
Vetoketjun vaihto40e
Suuremmat korjaukset tai muutokset (repeämät, reiät, uudet hihat yms)alkaen 60e

HINNOITTELU – MUUT OMPELUTYÖT

Tulossa pian

ESIINTYMISPUKUJA KOSKEVAT OHJEET

Kun teet tilauksen ja olemme sopineet sen yksityiskohdista sekä aikataulusta, saat laskun tilauksen puolikkaasta kauppahinnasta. Kun tämä lasku on maksettu alan työstää tilausta. Summalla katetaan materiaalikulut ja sitä ei palauteta mittatilauskaupan peruuntuessa. Loppu summa erääntyy maksettavaksi kun puvut on toimitettu.

Ensimmäisen yksilöllisen sovituksen yhteydessä tehdyt sovitusmuutokset (puvun istuvuus) sisältyvät jokaisen puvun hintaan. Joukkueiden kohdalla muutokset mallipuvun designiin kyseisen joukkueen mallipuvun sovituksen yhteydessä sisältyvät hintaan mikäli design ei merkittävästi muutu rakenteeltaan. Muutokset designiin myöhemmin laskutetaan erikseen. Uudet sovitusmuutokset esimerkiksi puvun siirtyessä toiselle henkilölle, laskutetaan erikseen.

Sovitustilanteessa on tuotava esiin kaikki mahdolliset toiveet istuvuuden tai designin muokkaamiseen. Suosittelenkin varaamaan sovitukselle aikaa ja paikalle kaikki päätöksistä vastaavat henkilöt.

VARAA AIKA SUUNNITTELUUN // BOOK DESIGN MEETING

Täältä voit varata vapaan suunnitteluajan joko etänä tai henkilökohtaisesti. Lähempänä kisakauden alkua on yleensä enemmän projekteja tekeillä joten olethan mahdollisimman ajoissa yhteydessä erityisesti joukkuepukujen tilauksissa. Voit aina tiedustella vapaita aikoja jos kalenterista ei löydy sopivaa.

Here you can book a designing meeting either online or in person. Close to the competition season there is usually more orders so please contact me early and reserve your slot, especially with team orders. You can always inquire about available time even if the calendar seems full.